De Museumjaarkaart geeft toegang tot cultureel Nederland. Mijn weblog bevat verslagen van de bezochte musea maar daarnaast ook de resultaten van de door mij gevolgde cursus "23 dingen".
Veel leesplezier!

maandag 16 maart 2009

#19 Sociale netwerken

Een aantal sociale netwerken heb ik bekeken, zoals http://www.linkedin.com/. Nadeel hiervan vind ik dat het Engelstalig is. Gezien mijn leeftijd kom ik al in aanmerking om me bij http://www.sociabel.nl/ aan te melden. Maar aangezien ik me nog jong en behoorlijk dynamisch voel, houd ik het voorlopig maar bij mijn oude vertrouwde http://www.hyves.nl/. Ook heb ik me bij http://www.dizzie.nl/ geregistreerd en dat vind ik meer dan voldoende. Je moet tenslotte ook tijd hebben om het allemaal een beetje bij te houden naast je gewone, live sociale contacten.
Ik denk dat Theek 5 op dit gebied niet achter kan blijven, vooral om de jongeren te bereiken. Een voorbeeld hiervan is de hyvespagina ter gelegenheid van de verkiezing van de stadsdichter van Oosterhout http://stadsdichterohout.hyves.nl/, waar ook gestemd kan worden.

1 opmerking:

  1. Dorine, wat ga jij goed zeg. Heb je dit in het museum bekeken of gewoon thuis.

    BeantwoordenVerwijderen